Hvis du er træt af værkstedsregninger, forhandling af pris ved køb af ny bil og ikke mindst bekymret for at få den rigtige pris for din gamle bil - så er Ford Privatleasing noget for dig. Du får en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.


Leasingaftale

Prisen på privatleasing af bil sættes blandt andet ud fra løbetid og kilometer. Løbetiden er fast på 36 måneder, men du skal vælge hvor mange kilometer pr. år, du regner med at køre. Vi kan hjælpe dig med dette.


Service og vedligeholdelse med privatleasing

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Skader og slitage, som skyldes forkert anvendelse af bilen, dækkes ikke med billeasing. Service og reparationer bliver udført på et autoriseret Ford-værksted.


Dæk med privatleasing

Du har mulighed for at tilkøbe et komplet sæt dæk gennem din forhandler og betale det over leasingydelsen, hvis du vælger det i forbindelse med opstart af kontrakten.


Med privatleasing kan du få rabat på brændstof

Der er mulighed for at tilkøbe brændstofkort til aftalen, hvor du får adgang til attraktive rabatter. Brændstoffet vil blive faktureret sammen med den månedlige ydelse på privatleasing. Kortet kan bruges til benzin, diesel, vask og øvrige bilrelaterede artikler.


Tilbagelevering af privatleaset bil

Ca. 5 måneder før udløb af aftalen om privatleasing af bil, vil du modtage et brev som forklarer, hvor bilen skal afleveres, samt hvilke muligheder du har for eventuelt at forlænge aftalen eller lease en ny bil. Såfremt du ved aflevering af bilen har kørt færre kilometer end det aftalte, får du refunderet 31 øre pr. km. Hvis bilen har kørt flere kilometer end det aftalte, vil du blive opkrævet en sats afhængig af bilmodel.


Opsigelse af leasingaftale

Du kan tidligst opsige billeasing-aftalen, når der er gået 11 måneder fra aftalens start. Aftalen skal opsiges med 1 måneds skriftlig varsel. Indbetalt ekstraordinær leasingydelse refunderes ikke.


Forsikring med privatleasing af bil

En privatleaset bil skal være kasko- og ansvarsforsikret.


Hvordan er jeg stillet, hvis min privatleasede bil totalskades?

Følgende gælder ved forsikring tegnet gennem Ford Forsikring: Inden for det første år vil din førstegangs-ydelse blive refunderet med 1/12 pr. forløbne måned. Dvs. hvis din privatleasede bil totalskades efter 6 måneder, bliver du godtgjort for 6/12 af den betalte førstegangsydelse. Ved totalskade senere end 12 måneder efter leasingkontraktens indgåelse refunderes den betalte førstegangsydelse ikke. Hvis du forsikrer din bil gennem et andet forsikringsselskab, gælder der muligvis andre regler.


Udvidet dækning af billeasing med Ford Forsikring - Leasing Super

Hvis du vælger at forsikre din bil hos Ford Forsikring, kan du tegne en Leasing Super-dækning. Leasing Super udvider bilens kaskoforsikring med en dækning på op til 25.000 kr. af leasingaftalens indskud. Hør mere hos os.


Privatleasing af bil med grøn ejerafgift

Du modtager selv opkrævningen direkte fra staten og betaler denne selv.


Kan du overtage bilen efter privatleasing?

Når du leaser en bil er der ikke mulighed for at overtage bilen hverken i løbet af perioden eller ved udløb.

Kontakt os for at høre mere