Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
Erhvervscenter |Thisted Motor Compagni A/S

Thisted Motor Compagni A/S Erhverv - Personbiler

Thisted Motor Compagni A/S Erhverv hjælper virksomheder af enhver størrelse. Ligegyldigt hvilken model du leder efter, så er vores engagerede medarbejdere klar til at rådgive dig, så du får den bil der opfylder dine behov bedst muligt. – Og vi garanterer at der ingen forskel er på om man ønsker en enkelt bil, eller om man er på jagt efter en hel flåde. Servicen er den samme.


Vi har igennem Ford Danmark adgang til et kæmpe lager af erhvervsbiler, med nogle helt rigtige beskatningspriser. Derudover har vi mulighed for at personificere din bil med alt det ekstraudstyr som Ford tilbyder, så din køreoplevelse bliver helt i top!


Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for, at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder hvad enten det drejer sig om en lejekontrakt, operationel leasing, personlig kontrakt, betinget/ubetinget salg – og vi hjælper dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-frit som muligt, at købe din nye bil vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:


  • Bestil testbiler
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine bil-serviceringsforespørgsler
  • Omkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger


Hvis du vil vide mere eller ønsker et møde med en af vores sælgere, så kontakt os endelig - og husk at ingen virksomhed er for lille for os!


Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.


Kontakt os

Kontakt vores erfarne Ford erhvervsteam for at finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Thisted Motor Compagni A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Thisted Motor Compagni A/SAnmeldelser